• 2 S-a finalizat implementarea proiectului "Dispecerat tehnic integrat la nivelul Municipiului Brasov - Servicii electronice geospatiale", cel mai modern instrument pentru solutionarea problemelor comunitatii! Serviciul este accesibil telefonic la 0268 984 sau 0268 405000 / tasta 9, prin intermediul portalului web Servicii pentru cetateni, sectiunea Interactioneaza online, meniul Harta incidente si prin e-mail la adresa dispecerat@brasovcity.ro.
  Va invitam sa utilizati cu incredere serviciile oferite de Primaria Municipiului Brasov!
 • 4
 • 4

  Junii aduc sărbătoarea în orașul nostru


  15.04.2015

  Ca în fiecare an, în duminica Tomei, Junii coboră în cetate, marcând un moment care își găsește originile în istoria noastră și dau identitate Braşovului.
 • 5

  Capitala verde a Romaniei 2011

 • 6

  Brasov, orasul de vis!

 • 7

  In inima tarii, in mijlocul naturii

 • 8

  La ski in Poiana Brasov

 • 8

  Un Brasov plin de culoare si prospetime

 • 8

  Orasul in care iti place sa traiesti!

Acasa Municipiul Brasov Primaria Brasov Servicii pentru cetateni E-Functionar Plata online Solicitari frecvente Util Contact Dispecerat 0268984 Join Our Facebook Fan Page
Informatii


INFORMATII DESPRE BRASOV
Scurt istoric Evenimente eTurist Sala Patria

TRANSPORT PUBLIC Trasee Autobuze Trasee Troleibuze Trasee Microbuze Schema retelei Harta retelei Prezentare RAT Brasov HCL transport gratuit elevi Protocol de colaborare
HARTI Harta interactiva GIS Harta turistica

SIGURANŢA CETĂŢEANULUI Prevenirea violentei in familie Prevenirea furturilor din locuinte in perioada sezonului estival Prudenta este cea mai buna paza Siguranta comuna asigura linistea interioara Si copiii trebuie instruiti Prevenirea talhariilor Prevenirea furturilor de auto Prevenire furturi din case de vacanta Prevenirea furturilor din locuintele aflate la parter Prevenire furturi din case aflate in construcie Recomandari prevenire furturi din locuinta Recomandari furturi din buzunare Prevenirea furturilor din case de vacanta Nu va lasati inselati

Informatii
Informatii
Informatii
PRIMARUL MUNICIPIULUI GEORGE SCRIPCARU
   Biografie Atributii Raport de activitate Contact Echipa Galerie fotoGalerie foto
15.04.2015
Junii aduc sărbătoarea în orașul nostru

Ca în fiecare an, în duminica Tomei, Junii coboră în cetate, marcând un moment care își găsește originile în istoria noastră și dau identitate Braşovului.


08.04.2015
În cel mult un an, Colegiul Naţional ,,Dr. I. Meşotă” va avea un corp nou de clădire

Miercuri, 08.04.2015, primarul George Scripcaru a verificat modul în care au demarat lucrările pentru construirea noului corp de clădire al Colegiului Naţional ,,Dr. I. Meşotă”.


25.03.2015
Campania de plantări de primăvară

În primăvara 2015 se vor planta peste 1.000 de puieţi în municipiul Braşov din speciile stejar roşu, platan, tei şi arţar.


18.03.2015
Târgul Internaţional de Carte şi Muzică, ediţia a XII-a

Asociaţia culturală „Libris Braşov” şi Primăria Municipiului Braşov organizează în perioada 19 – 23 martie 2015, la Braşov Business Park, cea de-a XII-a ediţie a „Târgului Internaţional de Carte şi Muzică – Libris Braşov”, eveniment înscris în lista manifestărilor culturale ce susţin candidatura pentru “Braşov 2021 - Capitală Culturală Europeană”.


12.03.2015
Guvernul României şi-a afirmat clar susţinerea JOT 2020 – Braşov

“CIO solicită Guvernului - şi vom avea decizia aceasta - să garanteze cu până la maxim 17,2 milioane de dolari, în cazul în care nu se obţin bugetele aşa cum s-a prezentat în dosarul de azi. M-am angajat să fac acest lucru în numele Guvernului României“, a declarat miercuri prim-ministrul Victor Ponta, în conferinţa de presă susţinută la Braşov.


prima  1 2 3 4 5 6 7  ...  ultima