• 2 IN CURÂND VOM LANSA NOUA VERSIUNE A PORTALULUI WWW.BRASOVCITY.RO
 • 4
 • 4

  O companie din Cehia a câștigat licitația pentru livrarea a 32 de autobuze electrice


  15.07.2019

  Joi, 11 iulie, a fost semnat raportul procedurii pentru achiziția a 32 de autobuze electrice, cu lungime de 12 metri, a 9 stații de încărcare rapidă pentru autobuze și a 32 de stații de încărcare lentă pentru autobuzele electrice.
 • 5 IN CURÂND VOM LANSA NOUA VERSIUNE A PORTALULUI WWW.BRASOVCITY.RO
 • 6 IN CURÂND VOM LANSA NOUA VERSIUNE A PORTALULUI WWW.BRASOVCITY.RO
 • 7 IN CURÂND VOM LANSA NOUA VERSIUNE A PORTALULUI WWW.BRASOVCITY.RO
 • 8 IN CURÂND VOM LANSA NOUA VERSIUNE A PORTALULUI WWW.BRASOVCITY.RO
 • 8 IN CURÂND VOM LANSA NOUA VERSIUNE A PORTALULUI WWW.BRASOVCITY.RO
 • 8 IN CURÂND VOM LANSA NOUA VERSIUNE A PORTALULUI WWW.BRASOVCITY.RO
Acasa Municipiul Brasov Primaria Brasov Servicii pentru cetateni E-Functionar Plata online Solicitari frecvente Util Contact / 0268405000 Join Our Facebook Fan Page

Informatii
Informatii
Informatii
PRIMARUL MUNICIPIULUI GEORGE SCRIPCARU
   Biografie Atributii Raport de activitate Contact Echipa Galerie fotoBrasov City Bus


Galerie foto
PROIECTE FONDURI STRUCTURALE


Programul Operaţional Sectorial "Creşterea Competitivităţii Economice"
"Investiţii pentru viitorul dumneavoastră"

Dezvoltare locala prin educatie flexibila:

Implementarea unei platforme e-Learning la nivelul Primariei Municipiului Brasov
DESPRE PROIECT    ACTIVITATI    INFORMARE SI PUBLICITATE   

DESPRE PROIECT

  Sursa de finanţare: Programului Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
  Axa prioritară III „Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor pentru sectoarele privat şi public”
  Domeniul Major de Intervenţie 2 „Dezvoltarea şi creşterea eficienţei serviciilor publice electronice”
  Operaţiunea 3 „Susţinerea implementării de soluţii de e-Educatie
  Buget:
  Valoarea totală a proiectului este de 4.544.302,40 lei din care 3.591.464,80 lei reprezintă valoarea asistenţei nerambursabile (98% din totalul cheltuielilor eligibile) şi 73.295,20 lei reprezintă contribuţia proprie a municipiului la cheltuielile eligibile (respectiv 2% din totalul cheltuielilor eligibile). Valoarea cheltuielilor neeligibile este de 879.542,40 lei, reprezentând TVA-ul aferent costurilor eligibile.
  Durata proiectului: 09.04.2012 - 08.10.2013
  Organismul de Implementare: Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.

OBIECTIVE

Investirea in dezvoltarea resurselor umane si valorificarea superioara a acestora contribuie la asigurarea calitatii serviciilor furnizate de catre institutiile administratiei publice cetatenilor, la cresterea calitatii posturilor si la evitarea pierderii locurilor de munca. In acest context, educatia in forma electronica este din ce in ce mai mult perceputa ca o activitate importanta in domeniul educatiei continue a functionarilor publici, necesitatea formarii profesionale continue reprezentand un imperativ. Pe de alta parte, din punct de vedere strategic organizatiile iau in considerare adoptarea unei solutii de e-Learning datorita a 3 motive principale: reducere de costuri - atat directe cat si indirecte; cresterea disponibilitatii materialelor si a modalitatilor de invatare; o mai buna legatura intre competentele di cunodtintele angajatilor si cursurile la care participa.

Scopul principal al proiectului

consta in dezvoltarea si implementarea unei platforme e-Learning la nivelul Primariei Municipiului Brasov, care sa permita furnizarea unei solutii de instruire prin mijloace electronice, disponibile on-line. Platforma in cauza vizeaza furnizarea de materiale intr-o ordine secventiala si logica pentru a fi asimilate de cursanti in maniera proprie, fara a solicita prezenta directa a participantilor sau fara a necesita sincronizarea activitatilor aferente. Sistemul informatic de e-Learning finantat in cadrul acestei operatiuni va asigura inclusiv transmiterea suportului de curs si examinarea prin Internet.

Obiective generale:

 • Dezvoltarea si implementarea unei solutii de invatamant prin mijloace electronice (platforma e-Learning), disponibile on-line, la nivelul Primariei Municipiului Brasov, precum si dezvoltarea de Continut digital pentru instruirea angajatilor Primariei, prin intermediul careia functionarii publici vor avea acces la servicii si resurse informationale necesare desfasurarii unor activitati specifice la nivelul institutiei.
 • Cresterea in mod direct si indirect a productivitatii angajatilor Primariei prin asigurarea unui mediu adecvat pentru dezvoltarea nivelului academic si a gradului de cunoastere a aspectelor teoretice si practice necesare derularii activitatii. Proiectul urmareste astfel asigurarea principiilor dezvoltarii durabile si cresterea performantei actului administrativ.

Obiective specifice:

 • Cresterea competitivitatii activitatilor de instruire de inalta performanta prin folosirea serviciilor electronice.
 • Cresterea nivelului infrastructurii dedicate serviciilor electronice pentru invatamant si a gradului de folosire eficienta a acestei infrastructuri.
 • Asigurarea instruirii angajatilor prin activitati de formare complementara si de sprijinire a invatarii continue, folosind spatii de invatare virtuale, avand ca scop cresterea capacitatii de a absorbi si asimila rezultatele activitatilor didactice.
 • Dezvoltarea si formarea profesionala a resurselor umane din cadrul Primariei Municipiului Brasov pentru a asigura integrarea durabila si sustenabila a platformei e-Learning si dezvoltarea continua a curriculei create in procesul de invatamant (generarea de continuturi digitale si asigurarea accesului la acestea folosind servicii electronice), precum si reducerea costurilor in procesul de invatamant si in procesele interne administrative.

BENEFICIARII PROIECTULUI / GRUPUL ŢINTĂ CUANTIFICAT

Beneficiarii directi

ai proiectului sunt functionarii publici din cadrul Primariei Municipiului Brasov, in numar de 581 persoane, structurati pe urmatoarele departamente: Directia relatii comunicare; Directia Relatii Externe si Culturale; Arhitect sef; Directia Tehnica; Directia Juridica a Administratiei Publice Locale; Directia Patrimoniu; Directia Economica; Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta; Biroul Audit Intern; Serviciul Informatic; Serviciul Secretariat Arhiva; Biroul Relatii cu Consilierii + serviciile publice subordonate Consiliului Local Brasov.

Beneficiarii indirecti

sunt cetatenii Municipiului Brasov, care vor beneficia de servicii mai bune si de o administrare calitativ superioara in urma formarii corpului de functionari publici din cadrul Primariei.

"Proiect cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională"
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene şi a Guvernului României.

 consiliul local
Componenta Atributii Regulament Comisii Rapoarte activitate Procese Verbale Hotarari Contact
Arhiva video sedinte


Chestionar pentru mobilitatea populatiei

Harta generala Brasov

Romania

PARTENERIATE

energy