• 2 IN CURÂND VOM LANSA NOUA VERSIUNE A PORTALULUI WWW.BRASOVCITY.RO
 • 4
 • 4

  O companie din Cehia a câștigat licitația pentru livrarea a 32 de autobuze electrice


  15.07.2019

  Joi, 11 iulie, a fost semnat raportul procedurii pentru achiziția a 32 de autobuze electrice, cu lungime de 12 metri, a 9 stații de încărcare rapidă pentru autobuze și a 32 de stații de încărcare lentă pentru autobuzele electrice.
 • 5 IN CURÂND VOM LANSA NOUA VERSIUNE A PORTALULUI WWW.BRASOVCITY.RO
 • 6 IN CURÂND VOM LANSA NOUA VERSIUNE A PORTALULUI WWW.BRASOVCITY.RO
 • 7 IN CURÂND VOM LANSA NOUA VERSIUNE A PORTALULUI WWW.BRASOVCITY.RO
 • 8 IN CURÂND VOM LANSA NOUA VERSIUNE A PORTALULUI WWW.BRASOVCITY.RO
 • 8 IN CURÂND VOM LANSA NOUA VERSIUNE A PORTALULUI WWW.BRASOVCITY.RO
 • 8 IN CURÂND VOM LANSA NOUA VERSIUNE A PORTALULUI WWW.BRASOVCITY.RO
Acasa Municipiul Brasov Primaria Brasov Servicii pentru cetateni E-Functionar Plata online Solicitari frecvente Util Contact / 0268405000 Join Our Facebook Fan Page

Informatii
Informatii
Informatii
PRIMARUL MUNICIPIULUI GEORGE SCRIPCARU
   Biografie Atributii Raport de activitate Contact Echipa Galerie fotoBrasov City Bus


Galerie foto
PROIECTE FONDURI STRUCTURALE

Programul Operaţional Regional 2007 – 2013

Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor — poli de creştere

CENTRUL MULTIFUNCTIONAL DE SERVICII SOCIALE

Planuri integrate de dezvoltare urbană
Poli de creştere

DESPRE PROIECT    ACTIVITĂȚI    STADIUL LUCRARILOR    COMUNICATE   

  SCOP:

  Creşterea calităţii serviciilor socialefurnizate la nivelul Polului de Creştere Braşov şi creşterea calităţii vieţii pentru un mare număr de beneficiari din arealul metropolitan.

  Obiectivul general:
  Creşterea calităţii serviciilor socialefurnizate locuitorilor Municipiului Braşov şi ai Polului de Creştere Braşov prin îmbunătăţirea infrastructurii sociale

  Obiective specifice:
  1. Dezvoltarea unui parteneriat funcţional între organizaţii publice şi privateîn vederea furnizării de servicii sociale pe teritoriul Municipiului Braşov prin dezvoltarea de noi servicii sociale, precum îndrumarea şi consilierea adresate copiilor şi tinerilor în general dar şi copiilor cu nevoi educative speciale şi celor supradotaţi, servicii sociale adresate minorilor şi adulţilor aflaţi într-o varietate de situaţi de excluziune socială, inclusiv activităţi de formare continuă adresate cadrelor didactice care lucrează cu persoane aflate în situaţie de excluziune socială.
  2. Consolidarea, amenajarea şi dotareaspaţiului destinat Centrului Multifuncţional de Servicii Sociale în vederea furnizării de servicii sociale.
  Centrul Multifuncţional de Servicii Sociale va putea deveni un model de bună practică la nivel regional prin asigurarea unei maniere „integrate” de furnizare a serviciilor sociale într-o aglomerare urbană.

  FINANȚARE:

  Valoarea totală a proiectului        10.872.750,28 lei din care:
  Valoarea finantarii                        8.603.875,70 lei
  Contributie proprie                     175.589.30 lei
  TVA                                            2.093.285,28 lei

  Beneficiarii proiectului:


  Beneficiarii direcţi ai proiectului sunt persoane din Municipiul Braşov şi din arealul Polului de Creştere care se află în situaţii de vulnerabilitate/excluziune socială şi care au nevoie de servicii sociale. Numărul estimat de beneficiari ai Centrului Multifuncţional de Servicii Sociale este de 24320 beneficiari/an.

  În cazul grupului ţintă al Centrului Multifuncţional de Servicii Sociale, situaţiile de risc/excluziune socială se manifestă prin:
  • Reducerea capacităţii de a lua parte la viaţa socială în cadrul comunităţii/grupului de referinţă, cu efecte de creştere a nivelului de izolare, ruptura legăturilor sociale, stigmatizare, imposibilitatea de a accesa în mod eficient la reţele de solidaritate sociala.

  • Reducerea capacităţii de participare la viaţa economică a comunităţii de referinţă, acest fapt generând o reducere a accesului la resursele economice necesare.
  • Reducerea capacităţii de gestionare a situaţiilor şi proceselor de risc, ceea ce generează o amplificare a efectelor factorilor de risc. Această reducere de capacitate produce la rândul ei incapacitatea de a gândi planuri de redresare şi de a le implementa, ajungându-se astfel al o permanentizare a situaţiei de risc/excluziune socială.

  Durata de implementare a proiectului este de 16 luni.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro


www.regio.adrcentru.ro

"Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională"

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

 consiliul local
Componenta Atributii Regulament Comisii Rapoarte activitate Procese Verbale Hotarari Contact
Arhiva video sedinte


Chestionar pentru mobilitatea populatiei

Harta generala Brasov

Romania

PARTENERIATE

energy