• 2 IN CURÂND VOM LANSA NOUA VERSIUNE A PORTALULUI WWW.BRASOVCITY.RO
 • 4
 • 4

  O companie din Cehia a câștigat licitația pentru livrarea a 32 de autobuze electrice


  15.07.2019

  Joi, 11 iulie, a fost semnat raportul procedurii pentru achiziția a 32 de autobuze electrice, cu lungime de 12 metri, a 9 stații de încărcare rapidă pentru autobuze și a 32 de stații de încărcare lentă pentru autobuzele electrice.
 • 5 IN CURÂND VOM LANSA NOUA VERSIUNE A PORTALULUI WWW.BRASOVCITY.RO
 • 6 IN CURÂND VOM LANSA NOUA VERSIUNE A PORTALULUI WWW.BRASOVCITY.RO
 • 7 IN CURÂND VOM LANSA NOUA VERSIUNE A PORTALULUI WWW.BRASOVCITY.RO
 • 8 IN CURÂND VOM LANSA NOUA VERSIUNE A PORTALULUI WWW.BRASOVCITY.RO
 • 8 IN CURÂND VOM LANSA NOUA VERSIUNE A PORTALULUI WWW.BRASOVCITY.RO
 • 8 IN CURÂND VOM LANSA NOUA VERSIUNE A PORTALULUI WWW.BRASOVCITY.RO
Acasa Municipiul Brasov Primaria Brasov Servicii pentru cetateni E-Functionar Plata online Solicitari frecvente Util Contact / 0268405000 Join Our Facebook Fan Page

Informatii
Informatii
Informatii
PRIMARUL MUNICIPIULUI GEORGE SCRIPCARU
   Biografie Atributii Raport de activitate Contact Echipa Galerie fotoBrasov City Bus


Galerie foto
PROIECTE FONDURI STRUCTURALE

DESPRE PROIECT    ACTIVITĂȚI    COMUNICATE   
Scopul proiectului constă în creşterea calităţii vieţii prin reabilitarea infrastructurii urbane şi îmbunătăţirea serviciilor urbane, inclusiv a serviciilor sociale.

Obiectivele proiectului în vederea atingerii scopului mai sus menţionat sunt:

 1. Dezvoltarea infrastructurii sociale în vederea creşterii siguranţei şi prevenirii criminalităţii în unităţile de învăţământ din municipiul Braşov;
  În cadrul acestui proiect se vor crea sisteme moderne de securitate şi monitorizare pentru un număr de 9 unităţi de învăţământ preuniversitar din municipiul Braşov, respectiv: Şcoala Generală Nr. 2, Corpul A al Şcolii Generale Nr. 15, Şcoala Generală Nr. 11, Şcoala Generală Nr. 25, Şcoala Generală Nr. 3, Şcoala Generală Nr. 4, Şcoala Generală Nr. 31, Colegiul Naţional „Unirea”, şi Colegiul Economic „A. Bârseanu”, selectate după criteriul incidenţei fenomenului infracţional şi al riscului pentru potenţiale situaţii de urgenţă (incendii, cutremure, alte calamităţi naturale).
 2. Creşterea calităţii vieţii prin asigurarea condiţiilor necesare desfăşurării unui învăţământ de calitate, în acord cu standardele comunitare privind asigurarea serviciilor de educaţie;
  Prin eficientizarea măsurilor de prevenire şi combatere a incidenţei fenomenului infracţional şi de îmbunătăţire a gradului de siguranţă în 9 unităţi de învăţământ din municipiul Braşov, proiectul contribuie direct la creşterea nivelului calităţii actului educaţional, în acord cu standardele comunitare privind asigurarea serviciilor de educaţie şi, implicit, la creşterea calităţii vieţii pentru cetăţenii municipiului Braşov.
 3. Creşterea atractivităţii pentru învăţământul desfăşurat în unităţile şcolare din municipiul Braşov dotate cu echipamente specifice pentru creşterea siguranţei şi prevenirea criminalităţii.
  Dotarea cu echipamente moderne, care permit alertarea şi intervenţia rapidă şi eficientă a organelor abilitate în situaţia producerii unor evenimente cu risc potenţial, contribuie la creşterea gradului de siguranţă a elevilor şi a cadrelor didactice care îşi desfăşoară activitatea în aceste unităţi şcolare din municipiul Braşov, precum şi la protecţia patrimoniului acestora, contribuind la creşterea atractivităţii pentru învăţământul desfăşurat în respectivele unităţi.
Finanţare: Valoarea totală a proiectului: 3.945.087,16 lei, din care:
 • 3.170.509,00 lei fonduri nerambursabile;
 • 63.410,18 lei cofinanţare beneficiar;
 • 14.136,00 lei cheltuieli neeligibile;
 • 760.442,16 lei T.V.A.

Prin realizarea acestui proiect se creează atât beneficii directe pentru - Municipiul Braşov, solicitantul proiectului; elevii, cadrele didactice şi personalul auxiliar din cadrul celor 9 unităţi şcolare selecţionate; locuitorii din zonele aflate în vecinătatea unităţilor de învăţământ, cât şi beneficii indirecte, atât pentru Poliţia Locală, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, cât şi pentru locuitorii municipiului Braşov şi altor localităţi din Zona Metropolitană.

DURATA:

Durata de implementare: 15 luni

 consiliul local
Componenta Atributii Regulament Comisii Rapoarte activitate Procese Verbale Hotarari Contact
Arhiva video sedinte


Chestionar pentru mobilitatea populatiei

Harta generala Brasov

Romania

PARTENERIATE

energy