• 2 IN CURÂND VOM LANSA NOUA VERSIUNE A PORTALULUI WWW.BRASOVCITY.RO
 • 4
 • 4

  O companie din Cehia a câștigat licitația pentru livrarea a 32 de autobuze electrice


  15.07.2019

  Joi, 11 iulie, a fost semnat raportul procedurii pentru achiziția a 32 de autobuze electrice, cu lungime de 12 metri, a 9 stații de încărcare rapidă pentru autobuze și a 32 de stații de încărcare lentă pentru autobuzele electrice.
 • 5 IN CURÂND VOM LANSA NOUA VERSIUNE A PORTALULUI WWW.BRASOVCITY.RO
 • 6 IN CURÂND VOM LANSA NOUA VERSIUNE A PORTALULUI WWW.BRASOVCITY.RO
 • 7 IN CURÂND VOM LANSA NOUA VERSIUNE A PORTALULUI WWW.BRASOVCITY.RO
 • 8 IN CURÂND VOM LANSA NOUA VERSIUNE A PORTALULUI WWW.BRASOVCITY.RO
 • 8 IN CURÂND VOM LANSA NOUA VERSIUNE A PORTALULUI WWW.BRASOVCITY.RO
 • 8 IN CURÂND VOM LANSA NOUA VERSIUNE A PORTALULUI WWW.BRASOVCITY.RO
Acasa Municipiul Brasov Primaria Brasov Servicii pentru cetateni E-Functionar Plata online Solicitari frecvente Util Contact / 0268405000 Join Our Facebook Fan Page

Informatii
Informatii
Informatii
PRIMARUL MUNICIPIULUI GEORGE SCRIPCARU
   Biografie Atributii Raport de activitate Contact Echipa Galerie fotoBrasov City Bus


Galerie foto
PROIECTE FONDURI STRUCTURALE

REABILITAREA CLĂDIRII
CINEMATOGRAFULUI PATRIA

Axa prioritară:1 "Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor — poli urbani de creştere"
Domeniul de intervenţie: 1.1. "Planuri integrate de dezvoltare urbană"
Sub–domeniul: "Poli de creştere"

DESPRE PROIECT    ACTIVITĂȚI    ANUNTURI    COMUNICATE    STADIUL LUCRARILOR

  SCOP:

  Scopul proiectului constă în creşterea calităţii vieţii prin reabilitarea infrastructurii urbane şi îmbunătăţirea servicilor urbane, inclusiv a serviciilor sociale.

  OBIECTIVE:

  Obiectivele proiectului în vederea atingerii scopului mai sus menţionat sunt:
  1. Îmbunătăţirea infrastructurii sociale, destinată activităţilor socio-culturale desfăşurate în municipiul Braşov, prin crearea unui cadru adecvat desfăşurării proiectelor culturale finanţate din bugetul local, prin reabilitarea şi pregătirea pentru noi activităţi socio-culturale a spaţiului cu suprafaţa utilă totală de 1.289,39 mp. al fostului cinematograf „Patria”. În urma realizării lucrărilor prevăzute în cadrul acestui proiect, suprafaţa construită a clădirii actualmente deteriorată şi neutilizată, care se reabilitează şi se pregăteşte pentru noi activităţi socio-culturale, este de 1.574,88 mp., iar cea desfăşurată este de 3.104,77 mp. În acest spaţiu se vor amenaja spaţii expoziţionale, o sală de spectacole cu capacitatea de 458 de locuri şi scenă cu suprafaţa de 185,49 mp şi capacitatea de 80 de artişti, o sală de audiţii de 53 de locuri, în care se poate realiza şi proiecţie de film şi o sală de repetiţii pentru artişti.
  2. Îmbunătăţirea calităţii vieţii prin diversificarea ofertei de servicii socio-culturale oferite locuitorilor municipiului Braşov, prin înfiinţarea centrului socio-cultural în clădirea fostului cinematograf „Patria”, care să găzduiască Filarmonica Braşov, destinat desfăşurării următoarelor activităţi: spectacole oferite în stagiunile Filarmonicii Braşov; concerte matinale gratuite ale Filarmonicii, în beneficiul persoanelor vârstnice din municipiul Braşov; un concert cu intrarea gratuită organizat cu ocazia sărbătorii de 1 iunie, dedicat copiilor talentaţi, câştigători de premii la concursuri de muzică naţionale şi internaţionale; concerte educative pentru şcolari şi preşcolari şi multe alte activităţi socio-culturale.
  3. Creşterea atractivităţii pentru turismul cultural practicat în municipiul Braşov, prin diversificarea ofertei turistice. Astfel, prin amenajarea unui spaţiu adecvat pentru susţinerea spectacolelor Filarmonicii din Braşov se urmăreşte dezvoltarea infrastructurii necesare pentru evenimente culturale, fapt care va contribui la îmbogăţirea posibilităţilor de petrecere a timpului liber şi, implicit, la creşterea atractivităţii turismului cultural practicat în zonă.

  FINANȚARE:

  Valoarea totală a proiectului: 10.972.064,16 lei, din care:
  • 8.599.042.06 lei fonduri nerambursabile;
  • 177.281,74 lei cofinanţare beneficiar;
  • 107.949,69 lei, cheltuieli neeligibile;
  • 2.087.790,67 lei T.V.A.

  BENEFICII:

  Prin realizarea acestui proiect se creează atât beneficii directe pentru - Municipiul Braşov, tuturor locuitorilor municipiului Braşov şi ai localităţilor din Zona Metropolitană Braşov, persoanele vârstnice, elevii şi studenţii din municipiul Braşov şi din localităţile limitrofe, artiştilor Filarmonicii Braşov, cât şi beneficii indirecte, pentru turiştii care vizitează zona Braşov, artiştii plastici din Regiunea Centru şi pentru ONG-uri şi asociaţii de profil

  Durata de implementare: 24 luni
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro


www.regio.adrcentru.ro

"Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională"

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

 consiliul local
Componenta Atributii Regulament Comisii Rapoarte activitate Procese Verbale Hotarari Contact
Arhiva video sedinte


Chestionar pentru mobilitatea populatiei

Harta generala Brasov

Romania

PARTENERIATE

energy