• 2 IN CURÂND VOM LANSA NOUA VERSIUNE A PORTALULUI WWW.BRASOVCITY.RO
 • 4
 • 4

  O companie din Cehia a câștigat licitația pentru livrarea a 32 de autobuze electrice


  15.07.2019

  Joi, 11 iulie, a fost semnat raportul procedurii pentru achiziția a 32 de autobuze electrice, cu lungime de 12 metri, a 9 stații de încărcare rapidă pentru autobuze și a 32 de stații de încărcare lentă pentru autobuzele electrice.
 • 5 IN CURÂND VOM LANSA NOUA VERSIUNE A PORTALULUI WWW.BRASOVCITY.RO
 • 6 IN CURÂND VOM LANSA NOUA VERSIUNE A PORTALULUI WWW.BRASOVCITY.RO
 • 7 IN CURÂND VOM LANSA NOUA VERSIUNE A PORTALULUI WWW.BRASOVCITY.RO
 • 8 IN CURÂND VOM LANSA NOUA VERSIUNE A PORTALULUI WWW.BRASOVCITY.RO
 • 8 IN CURÂND VOM LANSA NOUA VERSIUNE A PORTALULUI WWW.BRASOVCITY.RO
 • 8 IN CURÂND VOM LANSA NOUA VERSIUNE A PORTALULUI WWW.BRASOVCITY.RO
Acasa Municipiul Brasov Primaria Brasov Servicii pentru cetateni E-Functionar Plata online Solicitari frecvente Util Contact / 0268405000 Join Our Facebook Fan Page

Informatii
Informatii
Informatii
PRIMARUL MUNICIPIULUI GEORGE SCRIPCARU
   Biografie Atributii Raport de activitate Contact Echipa Galerie fotoBrasov City Bus


Galerie foto
Directia Economica
Director directie MARILENA TUDORACHE
Adresa: b-dul Eroilor parter cam. 34
Telefon: +40 268 416550, int. 228
Alte informatii:

Misiunea Directiei Economice

Directia Economica, are misiunea elaborarii bugetului Primariei Municipiului Brasov pe baze fundamentate economic, legal si utilizarea acestuia ca instrument eficient de management, de mobilizare si utilizare rationala a resurselor astfel incat acesta sa raspunda nevoilor comunitatii, organizarea, evidenta si raportarea angajamentelor bugetare si legale, acordarea vizei de control financiar preventiv pe angajamentele legale si pe documentele prevazute de O.M.F.P. nr. 1792/2002 privind angajarea, lichidarea, ordonantarea si plata cheltuielilor institutiei, organizarea contabilitatii cheltuielilor efectuate potrivit bugetului aprobat, a mijloacelor extrabugetare si a fondurilor cu destinatie speciala, reflectarea in expresie baneasca a bunurilor mobile si imobile, a drepturilor si obligatiilor institutiei, precum si a miscarilor si modificarilor intervenite in urma operatiunilor patrimoniale efectuate, asigura informatii ordonatorilor de credite cu privire la executia bugetului, patrimoniul aflat in administrare, precum si pentru intocmirea contului general anual de executie a bugetului, urmarirea sistemelor de management a calitatii servicilor etc.

Directia Economica este un compartiment functional din cadrul structurii organizatorice a Primariei Municipiului Brasov si este condusa de un Director Executiv.

Directia Economica colaboreaza cu toate compartimentele Primariei, inclusiv cu directiile,serviciile,institutiile publice si societatiile comerciale aflate sub autoritatea Consiliului Local Brasov.

  Serviciul Financiar Contabilitate
  Serviciul Buget-CFP

 consiliul local
Componenta Atributii Regulament Comisii Rapoarte activitate Procese Verbale Hotarari Contact
Arhiva video sedinte


Chestionar pentru mobilitatea populatiei

Harta generala Brasov

Romania

PARTENERIATE

energy